Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

2 Turven Hoog op Locatie | POTJESMAN (1+)
zondag
09 april
11:00 UUR

Toegangsprijs:

€ 6,00 | € 3,00

2 Turven Hoog op Locatie | POTJESMAN (1+)

Er is een man die graag wandelt in zichzelf. Hij woont in een huisje vol potjes. Ieder potje is een wereld om te ontdekken. Laat de buitenwereld maar buiten. Kom je ook naar binnen?

Potjesman is een zintuiglijke voorstelling in een tentje voor iedereen die graag eens een potje openmaakt. De solo speelde als Proeftuinvoorstelling op 2 Turven Hoog in Almere afgelopen oktober en is daar met veel enthousiasme ontvangen.

Kajetan Uranitsch studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK). Hij speelde o.a. in Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis, die onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2016. In afgelopen Over t IJ festival speelde hij de solo Amatourist.

Jasmin Hasler komt uit Oostenrijk, studeerde textiel en landschapsarchitectuur en kwam na omzwervingen over de wereld in Nederland terecht om voor theatermaker op de HKU te studeren. Tijdens die laatste studie ontwikkelde zij een grote liefde voor zintuiglijk, lichamelijk en beeldend theater. In haar eigen werk speelt ze regelmatig voor of met kinderen.  www.jasminhasler.com

Trailer: https://vimeo.com/199972065

Beeld/regie: Jasmin Hasler
Performance: Kajetan Uranitsch
Geluidsontwerp: Tanaquil Schuttel
Decor: Jakob Proyer
Artistiek advies: Ingrid Wolff & Anne-Beth Schuurmans
Coproductie met 2 Turven Hoog

2 TURVEN HOOG OP LOCATIE DEN HAAG 2017
Voor het zesde jaar vindt in vier Haagse theaters 2 Turven Hoog op locatie plaats. Het leukste theaterfestival voor de allerkleinsten van 0 t/m 6 jaar presenteert van 9 t/m 15 april voorstellingen en kunstinstallaties in Theater Dakota, het DiamantTheater, de Nieuwe Regentes en het Laaktheater. 2 Turven Hoog staat voor zinnenprikkelende, bijzondere en vaak nieuwe – speciaal voor het festival ontwikkelde – voorstellingen en installaties voor de allerkleinsten.

 

Uitverkocht
Theaterzaal
← Terug naar het overzicht