Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Cabaretpoel
vrijdag
03 november
20:15 UUR

Toegangsprijs:

€ 12,00 | € 6,00

Cabaretpoel

Cabaretpoel, Locatie: Diamanthorst 183, 2592 GD Den Haag

Kweekvijver voor nieuw cabarettalent

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ‘t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Resto van Harte

Maak de avond nog feestelijker! U kunt voorafgaand aan de voorstelling om 18.00 uur aanschuiven voor een heerlijk drie gangen diner (extra kosten 7 euro of 3,50 met ooievaarspas). Het Diamanttheater werkt hiervoor samen met Resto van Harte.
Reserveren voor het diner kan via programmering@diamanttheater.nl

Bestel kaarten
Theater
← Terug naar het overzicht