Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Feestelijke opening Theaterwinkel
donderdag
09 februari
15:30 UUR

Toegangsprijs:

€ 0,00

Feestelijke opening Theaterwinkel

Op donderdag 9 februari wordt de Theaterwinkel in Winkelcentrum Mariahoeve officieel geopend door wethouder Joris Wijsmuller. Ook jij bent uitgenodigd, want het wordt een feestje met een hapje, een drankje, steengoede (én dansbare) gypsyjazzmuziek en een uniek optreden van goochelaar Alfredo Lorenzo.
Entree = gratis

Sinds kort beschikt het DiamantTheater in samenwerking met Bouwfonds en de Winkeliersvereniging over een tijdelijke pop-up Theaterwinkel in winkelcentrum Mariahoeve. Misschien heb je ons al opgemerkt of ben je al een keer binnen gelopen. Hier zullen de komende maanden voorstellingen, liveoptredens en ontmoetingen plaatsvinden.

Wat is de Theaterwinkel?
De pop-up Theaterwinkel is uniek omdat het geen vaste standplaats heeft, maar zich in de toekomst ook naar locaties in de andere wijken van het stadsdeel Haagse Hout kan verplaatsen. Denk aan een picknick-voorstelling in het Haagse bos, een cursus in een leegstaand pand of een spontaan koffieconcert op de stoep van het winkelcentrum. Naast kaartverkoop en voorstellingen, biedt de TheaterWinkel andere culturele en lokale samenwerkingspartners de kans om hun diensten of producten aan te bieden.

15:30 uur: deuren open
16:00 uur: officiële opening door wethouder Wijsmuller
16:30 uur: gypsyjazzmuziek van muzikantenduo Tim Kerssies en Wouter Poot

Uitverkocht
Theaterwinkel
← Terug naar het overzicht