Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Improbattle I Training
woensdag
07 juni
16:30 UUR

Toegangsprijs:

€ 0,00

Improbattle I Training

Doe je altijd al een beetje gek? Voelt het alsof je leven een groot toneelstuk is? En ben jij tussen de 13 en 23 jaar? Kom dan een keertje meedoen om te kijken of ImproBattle iets voor jou is. Kom eens langs in ons Theaterwinkel aan ’t Kleine Loo en laat je informeren.

Wat doe je bij ImproBattle?
Bij ImproBattle maak je met andere jongeren van 13 t/m 23 jaar improvisatietheater. Dat is theater waarbij je geen script krijgt, maar waar je het verhaal en de personages ter plekke verzint. Daarbij is samenwerken en goed naar elkaar luisteren erg belangrijk. Bij ImproBattle leer je wat jouw talent is en helpen we je om in je kracht te staan.

Wanneer?
Op elke woensdag van 16:30 – 18:00 uur vindt de training van ImproBattle plaats in het theaterwinkel van het DiamantTheater in Winkelcentrum Mariahoeve. Je kunt gedurende het hele jaar instromen en kunt daarom meteen meedoen. Kom je liever niet alleen? Dat snappen wij, neem dan gewoon iemand mee.

Wat kost het?
Niets! ImproBattle is dus gratis, maar niet vrijblijvend. Om de trainingen te kunnen betalen, geven we voorstellingen. Er wordt van je verwacht dat je meehelpt met die voorstellingen. Durf je (nog) niet te spelen, dan is dat niet erg… je kunt ook op andere manieren helpen.

Wil je meedoen?
Meld je aan via Bram Martens door te mailen naar bram@improbattle.nl of te bellen/appen met 0613423944.

Locatie: Theaterwinkel, Het kleine Loo 306

Uitverkocht
Activiteit
← Terug naar het overzicht