Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Open Podium | De Rode Loper
zaterdag
29 april
13:00 UUR

Toegangsprijs:

€ 0,00

Open Podium | De Rode Loper

Op zaterdagmiddag 29 april 2017 organiseert het DiamantTheater in samenwerking met CultuurSchakel het open podiumproject ‘De Rode Loper.’ Dit vindt plaats in de Theaterwinkel midden in winkelcentrum Mariahoeve. De Rode Loper is HET evenement waar iedereen uit Haagse Hout wordt uitgenodigd om hun bijzondere talenten te tonen aan publiek.

Open podium De Rode Loper
Ben jij die ene onontdekte singer & songwriter, danser, stand-up comedian, goochelaar, of kunstschilder? Speel jij in een groep of band de sterren uit de hemel? Ben jij die verborgen parel uit Haagse Hout? Kun jij in een kort optreden van maximaal 5 minuten laten zien, dat je klaar bent voor People Stage op Parkpop?

Alle bewoners uit stadsdeel Haagse Hout mogen meedoen en kunnen zich aanmelden!

Wat kun je winnen?

Een optreden op People Stage tijdens ParkPop op 25 juni 2017!

Let op! Het optreden mag niet langer duren dan 5 minuten, en de op- en afbouw niet langer dan 2 minuten.

Durf jij? Wil je meedoen? Geef je dan op en stuur een email met je naam, telefoonnummer, emailadres en een korte beschrijving of opname van wat je gaat laten zien of horen naar: maurice@diamanttheater.nl

Of misschien ken je wel iemand anders uit Stadsdeel Haagse Hout, waarvan jij denkt dat hij/zij wel een plek verdient op People Stage op Parkpop. Vertel iedereen over ‘De Rode Loper’ en daag hen uit om het podium op te stappen en mee te doen!

Open Podium ‘De Rode Loper’
Zaterdagmiddag 29 april 2017

Aanvang 13:00 uur
Locatie: Theaterwinkel Winkelcentrum Mariahoeve

 

 

Uitverkocht
Activiteit
← Terug naar het overzicht