Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Sjaak Bral I Seks met Sjaak
zaterdag
19 januari
20:15 UUR

Toegangsprijs:

€ 15,00 | € 7,50

Sjaak Bral I Seks met Sjaak

Sex is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid, aldus Sjaak.

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd: de seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant ‘moet alles kunnen’. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij.

Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot “De Nieuwe Preutsheid”. Onderbroek douchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekerd de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren worden opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de “seksueel getinte” boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Sjaak besloot op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: Sjaak heeft het allemaal ervaren (met instemming van mijn partner).

Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

Locatie: Theaterzaal, Diamanthorst 183

 

← Terug naar het overzicht