Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

West Coast Big Band met Sigrid Hof
zaterdag
17 februari
20:15 UUR

Toegangsprijs:

€ 15,00 | € 7,50

West Coast Big Band met Sigrid Hof

Sigrid Hof is een artiest in de breedste zin van het woord. Ze volgde jarenlang klassiek zangles en daarnaast lessen aan de Kleinkunstacademie. Samenwerkingen met diverse grote Nederlandse artiesten en orkesten volgden (zoals het Metropole Orkest en de Marinierskapel). Daarnaast stond ze vaak in het theater met eigen programma’s.

Op deze avond zal zij in samenwerking met de West Coast Big Band een theatraal muzikaal programma neerzetten met echte klassiekers op het grensvlak van pop, soul en jazz. Denk aan Stevie Wonder, Marvin Gaye, Barbra Streisand en Billy Joel. Sigrid zal de luisteraar meenemen in deze reis door de tijd.

De West Coast Big Band draait al 40 jaar mee in de Nederlandse jazzscene. Onlangs nog werd haar status bekroond door het winnen van de eerste prijs op de International Big Band Competition 2017 in Hoofddorp. Elk jaar probeert de band een onderscheidend concertprogramma neer te zetten. Dit jaar zal de band een samenwerking aangaan met de bekende Belgische gitarist Philippe Catherine. In het Diamanttheater zal hier alvast een voorproefje van gegeven worden en daarnaast zullen voor de echte liefhebbers enkele echte bigband concertstukken (o.a. van Frans Elsen en Bob Brookmeyer) uitgevoerd worden.


Locatie: Theaterzaal, Diamanthorst 183

Uitverkocht
Muziek
← Terug naar het overzicht