“Draai het Diamant Theater niet de nek om.”

Een interview met KunstPost directeur Hubertine Langemeijer: “Cultuur maakt verschil in moeilijke tijden. Dat moeten we koesteren. Ik zou het eeuwig zonde vinden wanneer het DiamantTheater, ons cultuuranker, nu de nek wordt omgedraaid. Wat er nu is, krijg je niet snel terug. We hebben lang gevochten om te komen waar we nu zijn.”

Oproep aan onze bezoekers: Wij hebben jullie hulp nodig!

De adviescommissie van de gemeente heeft het DiamantTheater een negatief subsidieadvies gegeven. Dit zou betekenen dat wij eind dit jaar moeten sluiten. Daar zijn wij het niet mee eens! Laat ons weten wat het DIamantTheater voor je betekent via een korte enquête.

Doe mee en geef kleur aan de buurt!

Woon je in Bezuidenhout, Benoordenhout, Mariahoeve of Marlot? Doe dan mee met het #kleurdebuurt initiatief en help mee om de buurt op te vrolijken!

“Elk plekje kan een podium zijn.”

PERSBERICHT | Voor het DiamantTheater in Haagse Hout is het scouten en uitproberen van nieuwe podium-locaties geen vreemde bezigheid. Nu heeft het lokale cultuuranker een nieuw podium op het oog: online. “Waar ik naar op zoek ben is samenwerking en saamhorigheid, met artiesten én de buurt.”

Welkom Instagram-bezoeker!

Je bent op deze pagina terecht gekomen via de link in ons Instagram profiel. Hieronder staan links naar de inhoud uit onze meest recente Instagram posts. Geef kleur aan je buurt! Wij roepen alle buurtbewoners van stadsdeel Haagse Hout op om mee te doen met #kleurdebuurt, om samen onze omgeving op te vrolijken met kleurrijke …

Diamant Theater programmeert nu ook online

Wij begrijpen dat veel stadsdeelbewoners gedwongen thuis zitten, vaak ook alleen. Wij willen er voor onze buurtbewoners zijn, en mooie momenten blijven creëren voor elkaar. Daarom zijn wij begonnen met een campagne om optredens en culturele activiteiten gratis aan te bieden online.

Het Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?

Zoals we allemaal weten verspreidt zich in Nederland een griepachtig virus: COVID-19, ofwel ‘het coronavirus’. Wij houden de ontwikkelingen en aanwijzingen vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten. Die kunnen per dag veranderen. Ook voor ons heeft dit gevolgen. Hieronder kun je lezen wat voor maatregelen wij nemen.

Nieuwe website voor het theater van Haagse Hout

Onze trouwe bezoekers zullen het al gemerkt hebben: wij hebben een nieuwe website! Met de nieuwe website wordt het makkelijker voor bezoekers om informatie te vinden over ons programma, waar onze voorstellingen plaatsvinden en de mogelijkheden om een zaal te huren.

Krokus Kabaal in de voorjaarsvakantie: leuk voor de hele familie

In de voorjaarsvakantie maken wij weer groot lawaai met Krokus Kabaal! Het thema van dit jaar is ‘Beesten in de stad’. Krokus Kabaal is een kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar met dans, theater, muziek en nog veel meer! Het festival wordt gezamenlijk georganiseerd door de Haagse Cultuurankers.