Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

De Betovering

Het DiamantTheater doet mee met Festival de Betovering!

De Betovering is het internationale kunstfestival voor kinderen tot en met 12 jaar dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de herfstvakantie met ruim 550 voorstellingen en workshops op zo’n 55 locaties in Den Haag.

 

Het festival De Betovering laat kinderen in hun vrije tijd actief en receptief kennismaken met kwalitatief hoogwaardig en toegankelijk werk van kunstenaars en wil hiermee bijdragen aan de ontwikkeling van een zo breed mogelijk samengestelde groep kinderen. Op vrijdag 25 oktober vinden de volgende voorstellingen plaats aan de Diamanthorst 183:

 

Parallel Worlds 10:00 & 12:00 uur
Stap in de keuken van dit Poolse gezelschap en reis met hen naar allerlei verschillende werelden gemaakt van keukengerei en peulvruchten. Stap op de fiets, ga lekker liggen op het strand, kijk mee onder water en laat je verder meevoeren door de aanstekelijke muziek.

 

ContaKids 11:00 & 13:00 uur
ContaKids is een bewegings- en dansworkshop door Little Doll Dance Company, voor duo’s van een volwassene en een kind (2 t/m 5 jaar). De workshop bestaat uit allerlei leuke bewegingsspellen. Er is geen speciale ervaring vereist. In tegenstelling tot de meeste workshops voor kinderen, maakt de volwassene net zo goed deel uit van het scenario als de kleine!
Lees meer…

 

← Terug naar het overzicht