Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Good (old) Times en Scrooge winnen nieuwe cultuurprijs De Haagse C

De organisatie Cultuurschakel bestaat vijf jaar en viert dat met een nieuwe prijs. Vrijdag werd deze Haagse C voor het eerst uitgereikt aan twee culturele projecten.

 In de categorie ‘Vrijetijdskunstenaars’ sleepte Good [old] Times o.a. bekend van de dansgroepen op zaterdag in het Diamanttheater,  de prijs binnen.  

Dit initiatief van Holland Dance Festival & Grey Vibes levert met hun danslessen en -producties een bijdrage aan verbinding, gezondheid en plezier onder 55+’ers. In de categorie ‘Vrijetijdskunstenaars en professionals’ won Scrooge de Haagse C. Bij deze openluchtvoorstelling in hartje winter, werd het publiek wandelend door het Zuiderpark, langs verschillende scènes uit het leven van Scrooge geleid.

De prijs werd vrijdag uitgereikt door wethouder Robert van Asten van Cultuur tijdens een feestje op de Varkensmarkt in het kader van het vijfjarig bestaan van Cultuurschakel.

Er werden ruim 1.000 stemmen uitgebracht voor de verkiezing. De winnaars krijgen elk 500 euro, vrij te besteden door de organisatie..

Met de uitreiking werd tevens de amateurkunstenmaand Iktoon 2018 afgesloten.

← Terug naar het overzicht
$this->add_javascript('program.js?ver=5.0', 'dt-program', array('dt-isotope'));