Welkom Instagram-bezoeker!

Je bent op deze pagina terecht gekomen via de link in ons Instagram profiel. Hieronder staan links naar de inhoud uit onze meest recente Instagram posts.

De Haagse Hout Trouba-Tour

Deze zomer laat spoken word artiest Arnold Baldé zich inspireren door traditionele troubadour kunsten.

Met verhalen en gedichten trekt hij door de straten van Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout en Marlot. Je herkent hem aan de gekleurde Diamant Theater bakfiets en megafoon!

Lokale artiesten maken muziekvideo

Haagse Hout artiesten zingen, dansen en spelen het lied ‘Mens durf te leven’!

Ons zomer en najaar programma

Gedurende de zomermaanden zullen wij een aantal activiteiten buiten en online opzetten voor onze buurtbewoners. Ons najaarsprogramma is ook al gedeeltelijk bekend.

Koken in de Victoriaanse tijd

In haar eerste kookvlog neemt Josephine de kijker mee op een smaakmakende tijdreis door de Victoriaanse keuken.

Geef kleur aan je buurt!

Wij roepen alle buurtbewoners van stadsdeel Haagse Hout op om mee te doen met #kleurdebuurt, om samen onze omgeving op te vrolijken met kleurrijke vlaggetjes!

“Elk plekje kan een podium zijn.”

Elk plekje kan een podium zijn. “Waar ik naar op zoek ben is samenwerking en saamhorigheid, met artiesten én de buurt.”

Online theatershow Sjaak Bral

Voor allen die in quarantaine zitten heeft Sjaak Bral zijn theatershow ‘Koffiehuis de Ooievaar’ gratis online beschikbaar gemaakt. Veel plezier! 🍿

Jan Klaassen en het Eitje

🐣 Wat is dat nou? 🐣 Jan Klaassen’s eitje is in gevaar! Wie kan hem helpen? Bekijk de hele voorstelling Jan Klaassen en het Eitje (16 minuten).

Maak je eigen poppenkast met poppen

😻 Theater voor thuis! 😻 Maak je eigen poppenkast & poppen en geef een echte poppentheatervoorstelling voor je familie! Lisette legt het uit in 12 minuten:

Diamant Theater nu ook online

Sluiten door #corona, da’s niet fijn. Toch willen wij er zijn voor onze buurtbewoners. Daarom hebben wij aan verschillende artiesten gevraagd of zij mooie, grappige of interessante video’s op willen nemen voor jullie. De eerste video’s staan al online… zie link in bio!

Aankomende shows:

Theater Theaterzaal

Dubbelgangers – Theater Rast

Een melodrama over de vrijheidsstrijd van verlamde mensen. Judith wil weg van haar man. Ze weet niet waarom, ze heeft er geen verklaring voor. Maar ze heeft het idee dat ze voor vrijheid haar redelijkheid opzij moet zetten.

Lees meer
Kinderen Theaterzaal

Dirk Scheele – In Holland Staat een Huis (2+)

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Dirk’s eigen kinderhits zullen ook niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Voor 2-7 jaar.

Lees meer
Cabaret Theaterzaal

Middelbare Meiden

Muzikaal cabaret over de grappige, serieuze, confronterende en relativerende besognes van alledag, in ons eigen kleine wereldje en een beetje grotere wereld om ons heen.

Lees meer