Bestel je kaarten online

Voor de voorstellingen in het Diamant Theater kun je kaarten kopen via deze website. Daarbij kun je kiezen om een account aan te maken, zodat je je bestelgeschiedenis kunt inzien. Het is tevens mogelijk om kaarten te bestellen zonder account.

Reserveren

Van dinsdag t/m zaterdag, tussen 11:00-13:00 uur, kun je telefonisch kaarten reserveren via 070-4066381. Op de dag van de voorstelling liggen de kaarten voor je klaar.

In het theater kan zowel contant als met pin worden betaald.

Wanneer je kaarten hebt gereserveerd maar niet naar de voorstelling kan komen, dan stellen wij het zeer op prijs als je dit tijdig aan ons doorgeeft. Wij kunnen de gereserveerde kaarten dan weer in de verkoop nemen.

Heb je vragen over het bestellen van kaarten? Neem dan contact op met ons op.

Tarieven

Voor veel voorstellingen geldt een gereduceerd tarief van 50% voor ooievaarspashouders. Tevens zijn er bij de meeste kindervoorstellingen familietickets te koop die geldig zijn voor 4 personen.

Bij de grotere voorstellingen in de theaterzaal is de voorverkoop ticketprijs € 1,-/ *€ 0,50 goedkoper dan aan de deur. Wij raden je daarom aan om kaarten van tevoren te bestellen, ook om teleurstelling te voorkomen.