Beleef het in het Haagse Bos

op zaterdag 14 september van 13.00 uur tot 15.00 uur

Sluit je aan bij deze speciale culturele route door het Haagse Bos, met aandacht voor de Bunker, het ‘gesloten’ monument, op Open Monumentendag.

Foto: Peter Aerts

Een dag in het groen

Staatsbosbeheer stelt het Haagse Bos open voor een bijzondere culturele wandeling.

Deze wandeling begint bij de Bunker (Leidsestraatweg) en loopt via het Huttenbos naar de kop van de grote Bosvijver (tussen Paleis Huis ten Bosch en de Laan van Nieuw Oost Indië).

Onderweg is er van alles te zien, waaronder dans, gedichten, trompet, bosverhalen, portret tekenen, takken beschilderen, spektakel, zang, ontmoetingen en meer.

Laat je verrassen en meevoeren door het prachtige monumentale Haagse Bos.

Het programma

1e Ronde
13.00 uur – Bij de Bunker
13.30 uur – Dans
13.45 uur – Spektakel

2e Ronde
14.00 uur – Bij de Bunker
14.30 uur – Dans
14.45 uur –   Spektakel

Routebeschrijving

Voor meer de routebeschrijving en meer informatie, download het programma.

Nicole van Natuurlijk Nicole geeft speciale dank aan Regina van Dansatelier Den Haag, Jenny van Staatsbosbeheer, Andree van Voorwelzijn, Hubertine van Kunstpost, Janouke van Zangstudio Den Haag en alle andere artiesten en kunstenaars en enthousiaste vrijwilligers die deze middag mogelijk maken!  

Ook leuk voor jou?

Theater Theaterzaal

Dubbelgangers – Theater Rast

Een melodrama over de vrijheidsstrijd van verlamde mensen. Judith wil weg van haar man. Ze weet niet waarom, ze heeft er geen verklaring voor. Maar ze heeft het idee dat ze voor vrijheid haar redelijkheid opzij moet zetten.

Lees meer
Kinderen Theaterzaal

Dirk Scheele – In Holland Staat een Huis (2+)

In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. Dirk’s eigen kinderhits zullen ook niet ontbreken. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Voor 2-7 jaar.

Lees meer
Cabaret Theaterzaal

Middelbare Meiden

Muzikaal cabaret over de grappige, serieuze, confronterende en relativerende besognes van alledag, in ons eigen kleine wereldje en een beetje grotere wereld om ons heen.

Lees meer