Beleef het in het Haagse Bos

Op zaterdag 14 september van 13.00 uur tot 15.00 uur

Sluit je aan bij deze speciale culturele route door het Haagse Bos, met aandacht voor de Bunker, het ‘gesloten’ monument, op Open Monumentendag.

Foto: Peter Aerts

Een dag in het groen

Staatsbosbeheer stelt het Haagse Bos open voor een bijzondere culturele wandeling.

Deze wandeling begint bij de Bunker (Leidsestraatweg) en loopt via het Huttenbos naar de kop van de grote Bosvijver (tussen Paleis Huis ten Bosch en de Laan van Nieuw Oost Indië).

Onderweg is er van alles te zien, waaronder dans, gedichten, trompet, bosverhalen, portret tekenen, takken beschilderen, spektakel, zang, ontmoetingen en meer.

Laat je verrassen en meevoeren door het prachtige monumentale Haagse Bos.

Het programma

1e Ronde
13.00 uur – Bij de Bunker
13.30 uur – Dans
13.45 uur – Spektakel

2e Ronde
14.00 uur – Bij de Bunker
14.30 uur – Dans
14.45 uur –   Spektakel

Routebeschrijving

Voor meer de routebeschrijving en meer informatie, download het programma.

Nicole van Natuurlijk Nicole geeft speciale dank aan Regina van Dansatelier Den Haag, Jenny van Staatsbosbeheer, Andree van Voorwelzijn, Hubertine van Kunstpost, Janouke van Zangstudio Den Haag en alle andere artiesten en kunstenaars en enthousiaste vrijwilligers die deze middag mogelijk maken!  

Ook leuk voor jou?

Kinderen LOOkatie364

Ukkieconcert 2+

Peuters gaan op ontdekkingsreis door de wereld van klanken, begeleid door wisselende instrumenten. De ukkies ontdekken nieuwe woorden, ritmes en bewegingen.

Lees meer
Dinershow Theaterzaal

Kunst op je bord

Kom langs, ontmoet elkaar en geniet van wereldse gerechten. Samen met muziek en kunst van lokale artiesten belooft het een onvergetelijke avond te worden. Kinderen zijn van harte welkom; zij worden vermaakt in de kinderhoek.

Lees meer