Nieuwe website voor het cultuuranker van Haagse Hout

Onze trouwe bezoekers zullen het al gemerkt hebben: wij hebben een nieuwe website!

Met de nieuwe website wordt het makkelijker voor bezoekers om informatie te vinden over ons programma, waar onze voorstellingen plaatsvinden en wat de mogelijkheden zijn om een zaal te huren.

Je kunt nu ook heel eenvoudig de agenda bekijken en kaarten bestellen op je mobiele telefoon.

Zoek de verschillen…

Er zijn natuurlijk heel wat verschillen tussen de oude en nieuwe website. Het herkenbare Diamant Theater logo en de vrolijke huiskleuren hebben we gehouden en in een nieuw jasje gestopt.

Op de homepage en alle programmapagina’s maken we meer gebruik van artiestenfoto’s, video’s en sfeerbeelden om te laten zien hoe een avondje uit bij het Diamant Theater eruit ziet.

Zoek het verschil tussen de oude en nieuwe website…

Ticketshop

De ticketshop is ook vernieuwd: je kunt nu inloggen met of zonder account en het is makkelijker om tegelijkertijd voor verschillende voorstellingen en activeiten kaarten te reserveren. Alle bestaande Diamant Theater accounts zijn overgezet en werken dus zoals je van ons gewend bent.

De komende tijd blijven we werken aan de website om jouw online Diamant Theater ervaring zo eenvoudig en comfortafel mogelijk te maken.

Jouw mening

Wij zijn benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt. Je kunt het ons laten weten via social media of door ons een mailtje te sturen.

We horen graag van je!