Het Diamant Theater is het Cultuuranker voor stadsdeel Haagse Hout. Ons programma is gevarieerd en bestaat uit theater, muziek, film en kindervoorstellingen. Ook organiseren wij regelmatig activiteiten voor buurtbewoners samen met vrijwilligers en lokale partners.

Onze voorstellingen en activiteiten vinden plaats op meerdere locaties. Check daarom altijd de locatie!

September

UIT Festival in Haagse Hout

Activiteit Theaterzaal

Een culturele avond met muziek, dans, cabaret en meer, ter opening van het nieuwe seizoen. Ben je er ook bij?

Dubbelgangers - Theater Rast

Theater Theaterzaal

Een melodrama over de vrijheidsstrijd van verlamde mensen. Judith wil weg van haar man. Ze weet niet waarom, maar heeft het idee dat ze voor vrijheid haar redelijkheid opzij moet zetten.

Oktober

Middelbare Meiden

Cabaret Theaterzaal

Muzikaal cabaret over de grappige, serieuze, confronterende en relativerende besognes van alledag, in ons eigen kleine wereldje en een beetje grotere wereld om ons heen.

Sjaak Bral - Vaarwel 2020

Cabaret Theaterzaal

Het is bijna niet te geloven, maar dit is het vierentwintigste jaar op een rij dat Sjaak het jaar afsluit met een zinderend Vaarwel. Deze voorstelling is een try-out.

November

Robbert Duijf Bluesavond

Muziek Theaterzaal

De winnaar van de Dutch Blues Awards 2019 speelt een avond vol fingerpicking blues op gitaar. Duijf is een echte live artiest en entertainer die je moet horen, zien en voelen!

Mijn Zwervend Hart (75 jaar vrijheid)

Theater Theaterzaal

In een theaterconcert vertelt Nadja Filtzer haar familiegeschiedenis. Met Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, en Russische & Latijns-Amerikaanse volksmuziek. 

December

Hakim - Stage bij de Sint (4+)

Kinderen Op locatie

Hakim gaat op stage bij Sinterklaas om goocheltrucjes te leren bij de goochelpiet. Maar eerst moet hij laten zien wat hij kan. Dan krijgt hij een diploma van de Sint persoonlijk. Als hij het goed doet natuurlijk.

Farbod Moghaddam - Vers van de Pers

Cabaret Theaterzaal

*Verborgen PAREL uit Haagse Hout!* Cabaret geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland. Met Nederlandse nuchterheid en Iraans temperament.

Mei

The Billy Joel Experience

Muziek Theaterzaal

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard en zijn vijfkoppige band 003. Met klassieke meezingers, swingende rockers en prachtige ballads.