Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Cabaret in de theaterwinkel
vrijdag
25 mei
20:30 UUR

Toegangsprijs:

€ 12,00 | € 6,00

Cabaret in de theaterwinkel

Geniet van een avond vol cabaret met aanstormende talenten Maya van As en Maarten van den Berg!

Maya van As (1990) is een volbloed Rotterdamse met een half afgeleerd accent. Als ze boos of enthousiast wordt, kun je het nog wel eens horen. In de zomer van 2016 studeerde zij af aan de Koningstheateracademie met haar voorstelling ‘Ik wil het er niet over hebben’. Maya is onderdeel van het improvisatiecollectief Flunknarf; het huiscollectief van Theater aan de Parade in Den Bosch.

Maarten van den Berg (1987) studeerde kleinkunst in Antwerpen en cabaret aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Hij was halve finalist van het Leids Cabaretfestival, heeft een column op radio 2 en schrijft mee aan Dwars door de Week met o.a. Sophie Hilbrand, Paul Groot en Owen Schumacher. Eerder werkte hij mee aan Panache met o.a. Jan Jaap van der Wal, Peter Pannekoek en Tim Fransen. Daarnaast werkte hij 4 seizoenen bij Zondag met Lubach. ‘Alleen pinguïns zijn zwart-wit’ is zijn eerste cabaretprogramma. Hij wordt gecoacht door o.a. Sus Verbruggen en Wimie Wilhelm.

Combineer deze leuke voorstelling met een diner vooraf bij Resto van Harte .Voor maar 7 euro per persoon krijgt u een driegangen diner vooraf aan de voorstelling. Reserveren is verplicht en kan via onze website of [email protected] en telefonisch 070-4066381.

Locatie: Theaterwinkel ‘t Kleine Loo 306, gevestigd in Winkelcentrum Mariahoeve

Uitverkocht
Cabaret
← Terug naar het overzicht