Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

ProJazz: Calister, Verhoeff & Verploegen
zondag
02 december
14:30 UUR

Toegangsprijs:

€ 14,00 | € 7,00

ProJazz: Calister, Verhoeff & Verploegen

In samenwerking met ProJazz presenteren wij Izaline Calister, Ed Verhoeff en Angelo Verploegen.

De charismatische zangeres Izaline Calister gaat dit najaar op tournee met gitarist Ed Verhoeff en trompettist Angelo Verploegen. Alle drie hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld, zij stonden op vele nationale en internationale podia. Dit voorjaar besloot het drietal om een nieuw jazztrio te starten. Speciaal voor het trio werden nieuwe arrangementen geschreven.

Izaline werkt al weer ruim 10 jaar samen met gitarist Ed Verhoeff. In die jaren is hun muzikale samenwerking hoorbaar, bijna voelbaar, verdiept. Met trompettist Angelo Verploegen grijpen Calister en Verhoeff terug op een muzikale ontmoeting lang geleden in de zoektocht naar een derde instrument. Het warme,intuïtieve en altijd herkenbare trompetgeluid van Verploegen is de juiste aanvulling voor hun hechte samenspel.

Het repertoire van dit bijzondere trio bestaat uit originals, waarbij Izaline de ruimte krijgt voor haar sterke interpretatie van een breed scala aan andere stijlen. Voor iedereen die van jazz én Afro-Caraïbische muziek houdt, is dit trio een must!

Izaline Calister: zang, Ed Verhoeff: akoestische en elektrische gitaar, Angelo Verploegen: trompet en flügelhorn.

Deze voorstelling is in samenwerking met Projazz

Locatie: DiamantTheater, Diamanthorst 183, Den Haag

 

Uitverkocht
Muziek
← Terug naar het overzicht
$this->add_javascript('program.js?ver=5.0', 'dt-program', array('dt-isotope'));