Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Kamermuziekfestival (7 april)
zondag
07 april
15:00 UUR

Toegangsprijs:

€ 0,00

Kamermuziekfestival (7 april)

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april vindt de 4e editie van het Kamermuziekfestival Haagse Hout plaats. Jonge talentvolle musici van het Koninklijk Conservatorium geven gedurende 3 dagen vele concerten op onverwachte locaties in Stadsdeel Haagse Hout.

Het driedaagse programma zit vol verrassende concerten. De musici spelen in verschillende bezettingen kamermuziek van bekende en minder bekende componisten. Iedereen is welkom om te komen luisteren, toegang is gratis! Het volledige festivalprogramma is te vinden op de website van het Kamermuziekfestival.

Vandaag op de Tarwekamp:

15.00 – 16.00 Syrische (kamer)muziek

  • Ayman Haijmian, contrabas
  • Andriana Achitzanova, nai
  • Dimitra Metzaki, oud
  • Modar Salama, slagwerk
  • Yasdan Dedbeh, slagwerk

Bekijk hier ons programma van 5 april

Bekijk hier ons programma van 6 april

Het Kamermuziekfestival geeft jonge musici de kans om zich te presenteren en wordt gezamenlijk georganiseerd door het DiamantTheater, Stichting KunstPost en het Koninklijk Conservatorium. Zij werken samen om verschillende kunstdisciplines op diverse plekken in Haagse Hout zichtbaar te maken. Op de zaterdag en zondag van het festival zijn kunstenaars van KunstPost, geïnspireerd door het festival, live aan het tekenen of schilderen op diverse concertlocaties.

Uitverkocht
Festival
← Terug naar het overzicht
$this->add_javascript('program.js?ver=5.0', 'dt-program', array('dt-isotope'));