Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Loena’s Sterrennacht
zaterdag
13 oktober
14:30 UUR

Toegangsprijs:

€ 30,00 | € 9,00 € 4,50

Loena’s Sterrennacht

Als het bijna donker is en je de sterren kunt zien flonkeren, wandelt Loena door de stille, slaperige stad. Eén voor één steekt ze de lampen aan. Ze ziet de schaduwen van de mensen in hun warme huizen, gezellig en vrolijk ziet dat eruit. Loena verzint er haar eigen verhalen bij.

Kijk, daar heb je bijvoorbeeld de jonge schrijver, hij zit voorovergebogen over zijn boek. Wat zou hij voor verhaal bedenken?

De schaduw van de jonge man maakt zich los en zweeft naar haar toe. En ineens heeft ze hem in haar handen, hij vertelt haar zijn verhaal.

En zo ontmoet Loena elke nacht de schaduw van een bijzonder iemand. Ze neemt al haar nachtvrienden mee in haar tas, die steeds voller wordt. Tot op zekere nacht de hele bende een geweldige, lange, vrolijke parade van figuren wordt, die door de stad trekt.

Loena’s sterrennacht (6+) is een ode aan de fantasie. Een mooi verhaal over dappere buitenbeentjes. Een verhaal over zien en gezien worden, in het licht en in het donker. Met lichtbeelden, schaduwfiguren, poppen, een filmcamera en vooral: met prachtige muziek en liedjes. Deze muzikale voorstelling is een vrolijke belevenis voor iedereen vanaf 6 jaar.

In de wondere wereld van Loena wil je graag verdwalen…

Met: Eva van den Bosch

Uitverkocht
Familie
← Terug naar het overzicht
$this->add_javascript('program.js?ver=5.0', 'dt-program', array('dt-isotope'));