Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Talentvol Mariahoeve
zaterdag
12 april
12:00 UUR

Toegangsprijs:

€ 0,00 | € 0,00

Talentvol Mariahoeve

Op vrijdag 11 april voor de scholen en op zaterdag 12 april voor alle wijkbewoners: de 3e editie van Talentvol Mariahoeve komt eraan. Vrijdag van 13.00 tot 15.30 uur en zaterdag van 12 tot 20 uur. In het Diamanttheater, het Van Harte Resto en Park de Horst. Noteer alvast in uw agenda.

Het wordt een drukte van belang, want iedereen heeft wel een talent! Doet u ook mee?

Bent u goed in het maken van muziek, dansen, zingen, voordragen, playbacken, acrobatiek, moppen tappen of anderszins. Meldt je dan aan voor een optreden op het podium van het Diamanttheater op zaterdag 12 april.

Wil jij op een heus podium laten zien wat je goed kan? Meld je dan aan voor de Kinderwedstrijd  Mariahoeve’s got talent! op zaterdag 12 april van 14.00 tot 15.00 uur.

Bent u goed in schilderen, knutselen, gedichten maken, dammen, potten bakken, sieraden maken, mode ontwerpen, filmen, een bepaalde sport, etc? Kom dan uw werk tentoon stellen of verzorg een workshop voor uw medewijkbewoners.

Kunt u lekker koken?  Kom uw favoriete gerecht koken in de keuken van Van Harte Resto en laat de wijkbewoners op zaterdag om een uur of 19 proeven van uw talent. En misschien wilt het recept wel prijs geven?

Bent u goed in organiseren? Voor de organisatie van Talentvol Mariahoeve kunnen we nog alle hulp gebruiken. Meld u aan als vrijwilliger!

Aanmelden kan door het sturen van een email naar Wijkberaad Mariahoeve, Ivoorhorst 155 of marjon@wijkberaadmariahoeve.nl

Uitverkocht
← Terug naar het overzicht