Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Vive Piaf! – Nadja Filtzer
zaterdag
19 oktober
20:15 UUR

Toegangsprijs:

€ 12,50 | € 13,50 € 6,25 | € 6,75

Vive Piaf! – Nadja Filtzer

In deze muziektheatervoorstelling nemen Nadja Filtzer en musici je mee in de achtbaan van Piaf’s leven en chansons. Na uitverkochte voorstellingen met laaiend enthousiast publiek en een tour van Sneek tot aan Maastricht en het Brighton Fringe Festival spelen ze nu hun 3e theatertour door het land.

Nadja: “Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, onweerstaanbare levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots.”

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf in muziek en theatertekst, van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Over Piaf’s grote en onmogelijke liefdes als wereldkampioen bokser Marcel Cerdan en Theo Sarapo. De onweerstaanbare levensvreugde van la Môme Piaf: het Meisje Mus, echoot door de voorstelling heen met nummers als Padam Padam, Rien de rien en la Vie en Rose, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking door Nadja van Piaf’s La Foule “Impeccable.”

Bekijk hier een voorproefje:

“Nadja is de Piaf van de 21e eeuw!” (De Gelderlander)

Met Nadja Filtzer (zang), Leo Bouwmeester (piano), Gert Wantenaar (accordeon) en Harm Wijntjes (contrabas).
Stemmen van René van Asten, Esther Roord, Kenan Raven.
Script: Arnost Kraus. Eindregie: Frank Affolter.

Voor meer informatie, zie de 100 jaar Edith Piaf website.

Uitverkocht
Muziek
← Terug naar het overzicht
$this->add_javascript('program.js?ver=5.0', 'dt-program', array('dt-isotope'));