Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Yvonne Keuls ‘Familiegedoe’
zaterdag
21 april
20:15 UUR

Toegangsprijs:

€ 15,00 | € 7,50 € 0,00

Yvonne Keuls ‘Familiegedoe’

Yvonne Keuls is al meer dan een halve eeuw een veel gelezen en veel geprezen schrijfster. Zij werd geboren in Nederlands-Indië en kwam op zevenjarige leeftijd naar Nederland. Yvonne Keuls schrijft met warmte, humor en realiteitszin en weet met haar persoonlijk getinte en ontwapende werk een groot publiek aan zich te binden. Veel van haar boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur.

Yvonne Keuls weet haar schrijverschap met haar stem een extra dimensie te geven. Ze is een rasvertelster en neemt haar publiek mee op reis door haar leven en haar werk. En passent stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren aan u voor en dat kan leiden tot hilarische momenten, vandaar de nogal uitdagende titel van het programma: FAMILIEGEDOE.

Yvonne’s lichtvoetige en humoristische observaties worden muzikaal omlijst door Pax Gritter (gitaar en zang), die voor dit programma gekozen heeft voor Franse, Italiaanse, Engelse en Sefardische volksliedjes. Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en vrolijke voorstelling.

Locatie: Theaterzaal, Diamanthorst 183

Uitverkocht
← Terug naar het overzicht