Blijf op de hoogte met de DiamantTheater nieuwsbrief

Wij gaan verhuizen

De afgelopen twee jaar hebben wij in onze Theaterwinkel in Winkelcentrum Mariahoeve een fantastische, creatieve tijd gehad, met workshops, kindervoorstellingen, koffieconcerten – te veel om op te noemen!

Vanaf januari beginnen wij een nieuw avontuur met een pop-up locatie aan de Tarwekamp 3, 2592 XG, Den Haag, vlakbij de Reigersbergenweg tramhalte. Hier kunnen bezoekers terecht voor reserveringen en vragen over ons programma en zullen wij ons kantoor vestigen. En het wordt óók een plek voor bijzondere en verrassende voorstellingen, voor heel Haagse Hout.

Tarwekamp 3 wordt bewoond door verschillende culturele partijen, waaronder Kunstpost, met wie wij nog intensiever gaan samenwerken. Onze hoofdlocatie aan de Diamanthorst 183 blijft ongewijzigd en in 2019 kunt u daar nog steeds onze grotere voorstellingen verwachten, waaronder muziek, toneel en cabaret.

Tijdens onze kerstborrel op 21 december nemen wij op een muzikale manier afscheid van onze Theaterwinkel. Dit is tevens een moment waarbij wij al onze partners, vrijwilligers en trouwe bezoekers willen bedanken voor hun inzet en interesse dit jaar. U bent van harte welkom om hierbij te zijn.

De kerstborrel is op vrijdag 21 december van 16:00-18:00 in de Theaterwinkel.
Kunt u (vanwege catering) laten weten of u komt en met hoeveel personen?

Wij kijken er naar uit dat u komt en hopen u weer te mogen ontvangen in ons theater in 2019.

Praktische informatie over de nieuwe locatie:

Adres: Tarwekamp 3, 2592 XG, Den Haag

Tramhalte: Reigersbergenweg aan het Kleine Loo

Openingstijden kaartverkoop:
Woensdagen van 10:00-14:00
Vrijdagen van 10:00-14:00
En open tijdens voorstellingen.

Op zondag 24 februari houden wij een feestelijke opening van onze nieuwe locatie aan de Tarwekamp 3, dus zet het alvast in uw agenda! Meer informatie volgt…

← Terug naar het overzicht